Sale

Nagelkoffer, rood-zwart

nagelkoffer, beauty case in leer-look met veel opbergruimte.

Nagelkoffer, rood-zwart

 49,95

Out of stock

 49,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 6051

Beschrijving

Nagelkoffer rood-zwart. Ben je op zoek naar een nagelkoffer, beautycase, Make-Up koffer met een stijlvolle en klassieke uitstraling? Dan is deze Nagelkoffer rood-zwart in leer-look voor jouw de juist keuze.

De koffer beschikt over een grote capaciteit. Hij heeft diverse uitneembare compartimenten van verschillende groottes. Hierdoor kan je alle benodigdheden en accessoires overzichtelijk opbergen. Als extra heeft deze nagelkoffer een uitneembare houder, die ruimte biedt voor 12 flesjes gellak of nagellak (max. 11cm hoog).

De kofferruimte is gesloten door de klep, die is afgesloten met twee ritssluitingen aan de zijkanten. De handvatten voor het dragen kan je voor het gemak aan elkaar vastmaken met een grendel boven op de koffer. Aan de koffer is een schouderriem bevestigd, die je kunt vastklikken of losmaken.

De inhoudt van deze opvallende Nagelkoffer rood-zwart bestaat uit uitschuifbare compartimenten en een ruime bodem die is ontworpen voor het opbergen van een lamp of frees etc. Daarnaast is er veel ruimte voor kleinere spullen. De uitschuifbare compartimenten kunnen in zijn geheel verwijdert worden uit de koffer, hierdoor is de koffer ook zeer geschikt voor grote spullen. De binnen voering is gemakkelijk schoon te houden.

Afmetingen:

Buitenkant:   L 30cm, B 24cm, H 25cm
Binnenkant:  L 26,5cm, B 23cm, H 10,5cm
Plankjes 1 x:  L 13cm, B 9,5cm, H 3cm
Plankjes 1 x : L 26,5cm, B 9,5cm, H 3cm

1 plank biedt ruimte voor 12 nagellakpotjes (dit is uitneembaar) 26,5(L) x 10,5(B) x 6 (H) De nagellak potjes kunnen maximaal 11cm hoog zijn.