Sale

Nagelkoffer, roze-goud unicorn

Nagelkoffer roze-goud unicorn voor het opbergen van al jouw nagelproducten.

Nagelkoffer, roze-goud unicorn

 54,95

Out of stock

 54,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 60257-1

Beschrijving

Nagelkoffer roze-goud unicorn.

Prachtige nagelkoffer / beautycase / Make-Up koffer in de kleur roze-goud met een unicorn effect en retro design van super kwaliteit. Hij is niet alleen ideaal voor de nagelstyliste of kapster. Een zeer grote doelgroep zal met veel plezier gebruik wil maken van deze handige nagelkoffer / beautycase /  Make-Up koffer. Ideaal voor het opbergen van accessoires, cosmetica, sieraden en alle kleine artikelen, die goed opgeborgen moeten worden. Zie jij jezelf al shinen? Of geef je ‘m liever cadeau?

Hij is aan twee kanten uitklapbaar met 4 functionele vakken (afmetingen binnen vak: H3cm, L 19cm, B 14cm) . Je vind voldoende plaats in het onderste vaak voor onze UV/LED lamp, 48W. Hij is gemaakt van aluminium en de buitenkant is gecoat met Eco-kunststof en heeft een leuke retro-print. Afhankelijk van de lichtinval kan de kleur van deze trendy koffer zich lichtjes veranderen: de unicorn effect. Iedere specialist(e) heeft andere wensen qua indeling van een beauty koffer. De inlay van deze koffer kan je zelf gemakkelijk en veilig verplaatsen zoals je dat wenst.

Tegen diefstal afsluitbaar met 2 sleutels.

De afmetingen van de Nagelkoffer roze-goud zijn:  L 32cm, H 26cm, B 21cm ( 2 kg ).

Easy Nails biedt attractieve en functionele  nagelkoffer in diverse afmetingen en kleuren aan. Zo vind je gemakkelijk die koffer, die bij jou past.