Sale

Nagelkoffer, unicorn retro

Nagelkoffer unicorn retro is een handige kleine koffer.

Nagelkoffer, unicorn retro

 44,95

Out of stock

 44,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 6028-1

Beschrijving

Nagelkoffer unicorn retro

Prachtige nagelkoffer / beautycase / Make-Up koffer in de kleur unicorn met een hologram retro design van super kwaliteit. Hij is niet alleen ideaal voor de nagelstyliste of kapster. Een zeer grote doelgroep zal met veel plezier gebruik wil maken van deze handige kleine nagelkoffer / beautycase /  Make-Up koffer. Ideaal voor het opbergen van accessoires, cosmetica, sieraden en alle kleine artikelen, die goed opgeborgen moeten worden. Zie jij jezelf al shinen? Of geef je ‘m liever cadeau?

Hij is aan twee kanten uitklapbaar met 2 functionele vakken. Super handig zijn de uitneembare opbergvakjes. Deze zorgen ervoor, dat alle (gel)nagellakken rechtop blijven staan. Hij is gemaakt van aluminium. De buitenkant heeft een prachtige hologram retro print in de kleur unicorn, die afhankelijk van de lichtinval wisselt naar een andere kleur. Daarnaast is de binnenkant afgewerkt met foam, wat voor een netjes en stootvast uiterlijk zorgt.
Iedere specialist(e) heeft andere wensen qua indeling van een beauty koffer. De inlay van deze koffer kan je zelf gemakkelijk en veilig verplaatsen zoals je dat wenst.  Tot slot tegen diefstal afsluitbaar met 2 sleutels. Voor ondereg is deze kleine luxe aluminium koffer handzaam en makkelijk.

De afmetingen van de Nagelkoffer unicorn retro zijn:  L 30cm, H 20cm, B 20cm ( 2 kg ).