Nagelsjablonen, stiletto, 50 stuks

Nagelsjablonen stiletto 50 stuks voor het maken van acrylnagels of gelnagels.

Nagelsjablonen, stiletto, 50 stuks

 2,95

Out of stock

 2,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 4287.st

Beschrijving

Nagelsjablonen stiletto 50 stuks zijn een hulpmiddel voor het verlengen van de natuurnagel. Zelfklevende sjablonen vormen de basis in combinatie met gel, acryl of poly acryl gel. Met een stevige vorm en de extra “vleugels”ย  blijven de nagel sjablonen lang en goed zitten. De nagel sjablonen zijn voorzien van verticale en horizontale lijnen. Zo kan je op een zeer precieze wijze perfecte nagels maken. In stiletto vorm als ook in lengte voor extra lange nagels. Easy dus!

De sjabloon onder de rand van de natuurlijke nagel aanbrengen. Zijkanten stevig aan de zijkanten van de vinger aandrukken. Zorg dat de sjabloon zonder tussenruimte aansluit. Nu de gel, acryl of poly acryl gel op de vooraf goed voorbereide nagel aanbrengen ( ontvetten met Nailcleaner & primer voor te hechten ). Product eerst op de natuurlijke nagel aanbrengen. Daarna laten overlopen op het sjabloon tot de gewenste lengte bereikt is. Het beste is meteen een goede stevige laag aan te brengen. Indien dit niet meteen lukt, kan je graag ook een 2e laag aanbrengen. Pas als de gel / acryl / poly acryl gel goed uitgehard is, kan men de sjabloon verwijderen.

Kortom, met de Nagelsjablonen stiletto 50 stuks creรซer je een natuurlijk uitziende nagelverlenging. Natuurlijk zijn de sjablonen ook te gebruiken voor nail-art.