Sale

Nageltips Set, 300 stuks witte Tips met toebehoren

Nageltip set met 300 witte tips voor het naken van french manicure.

Nageltips Set, 300 stuks witte Tips met toebehoren

 17,50

Out of stock

 17,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 10779-300w

Beschrijving

Nageltips set van 300 stuks witte Tips in een stevige doos met veel toebehoren. 30 verschillende maten tips met een klein opzetstuk voor het creëren van de perfecte kunstnagels. De Easy Nails nageltip wit is een allround tip en perfect voor de French Manicure. Ideaal voor de nagelverlenging met gel, gellak, acryl of poly acryl gel.  300 stuks in een stevige doos, 30 stuks per maat (maat 1 = groot, maat 10 = klein). Deze Nagel Tips worden zowel gebruikt door de consument als door de professionals.
Doordat deze tips stevig maar ook een bepaalde flexibiliteit hebben breken ze minder snel af. Hierdoor kan je langer met jouw kunstnagels doen. Ze worden vastgelijmd met de Tiplijm extra strong. Met de handige penseel gaat dit heel gemakkelijk. De lengte kan je inkorten met de Tipknipper. Met de meegeleverde vijlen kan je ze bijvijlen en in vorm vijlen.

Inhoud:
Tipbox witte Tips 300 stuks in 10 verschillende maten (klein opzetstuk)
Tipknipper
Tiplijm, extra strong, 10gr
Rechte vijl, grijs, 100/180
Boomerang vijl, grijs, 100/180
Nageltissues, wit, 10 stuks

Handleiding:
1: Was je handen goed.
2: Vijl jouw natuurlijke nagels kort.
3: Duw de nagelriemen voorzichtig terug met een bokkenpootje en verwijder de lossen velletjes.
4: Haal nu voorzichtig de glans van jouw nagels weg, dit kan je doen met de polijstblok of de fijne kant van de rechte vijl / boomerang vijl.
5: Haal de stof weg met de Nagel-Cleaner op een nageltissue.
6: Breng de nageltip aan op jouw nagel. Gebruik hierbij voldoende tiplijm. Let hierbij goed op dat er geen lucht onder de nageltip komt.
7: Zorg ervoor dat de nageltip het juiste maat heeft en met de natuurlijke nagel mee loopt.
8: Met een tipknipper kan je de nageltips in de gewenste lengte knippen. Houdt hierbij wel de nagel stevig vast, dit voorkomt scheurtjes in de nageltips en hierdoor heb je meer steun bij het knippen.
9: vijl de tips in de gewenste vorm met gebruik van de rechte nagelvijl.
10: Je kan nu verder werken met het gekozen kunstnagel systeem: Gel, Gellak, Acryl of Poly Acryl gel. Vooraf niet vergeten een Primer-Bonder als hechtmiddel aan te brengen.