Sale

Nagelvijlen set, 30 stuks

Nagelvijlen set 30 stuks ideal bij het maken van nagels en manicure.

Nagelvijlen set, 30 stuks

 20,95

Out of stock

 20,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 0900.1

Beschrijving

Nagelvijlen set 30 stuks

Nagelvijlen set 30 stuks met volgende inhoud:  10x boomerang vijlen, grijs, 100/100
                                                                                       10x rechte vijlen, grijs, 100/180
                                                                                       10x polijstblok-buffer, wit, 380/380

Boomerang-vijl (100/100 grit)

Met zijn gebogen vorm is deze nagelvijl het meest geschikt voor de ovale of afgeronde vorm van de nagels. Met deze nagelvijl werk je met het juiste tool om de vorm van de nagels te bepalen. Daarnaast kun je beter na het opbouwen van de lagen eventuele correcties bijwerken aan de bovenkant van de nagel. Evenzo helpt de vorm ook de nagelriem tijdens het vijlen niet te beschadigen. Je werkt met onze nagelvijl effectief en professioneel. Met desinfectie- spray Fast-X schoon maken. Per klant altijd een aparte vijl gebruiken. De boomerang vijlen zijn natuurlijk van studiokwaliteit. De nagelvijl is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes. In de kleur grijs en tegen staffelprijzen. Overtuig jezelf van de kwaliteit en het gemak. Kortom je zult zien dat zelfs je klanten deze speciale nagelvijl niet willen missen en thuis graag willen gebruiken.

Nagelvijl-recht (100/180 grit)

Voor het inkorten en bijvijlen is deze robuuste, desinfecteerbare rechte vijl zeer geschikt. Met andere woerden met deze vorm van de nagelvijl werk je optimaal aan de zijkanten van de nagel. Dankzij deze vijl werk je schoon, snel en met een zeer goed resultaat. De nagelvijl kan snel worden schoongemaakt met desinfectie-spray Fast-X en is klaar voor het volgende gebruik. Onze rechte nagelvijl is leverbaar in verschillende verpakkingshoeveelheden, grijs en tegen staffelprijzen. In elke nagelstudio zou de rechte nagelvijl niet moeten ontbreken. Vele klanten zien tijdens hun behandeling de kwaliteit van de nagelvijl. Ze willen natuurlijk ook graag een nagelvijl voor thuisgebruik bezitten. Je zult merken dat elke klant een van deze vijlen zal kopen en aan haar vrienden zal aanbevelen.

Polijstblok-buffer (380/380)

Bij de nagelmodellering / manicure gebruik je verschillende hulpmiddelen. Een daarvan is de polijstblok, ook wel buffer genoemd. De buffer is een blok met 4 veiloppervlakten. Hij is met name geschikt voor het verwijderen van fijne tot middelgrote oneffenheden op de nagels en evenzo langs de nagelhuid. Voor klanten met een zachte nagelhuid of met gevoelige nagelriemen is de buffer een uitkomst. Je gebruikt hem voor het aanbrengen van de gels of acryl en matteert / ontvet daarmee de natuurlijke nagel. Tegelijkertijd ruwt hij de nagel voorzichtig op, zonder de nagel te beschadigen. Hierdoor blijft een nagelmodellage langer Hpudbaar. Evenzo geeft hij de laatste perfecte afwerking voordat een eventuele nagellak wordt aangebracht.

Een buffer is fijner van korrel dan een gewone vijl.  Hij kan net als de andere gereedschappen onderhouden en schoongemaakt worden met desinfectie-spray Fast-X. De polijstblok is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes, in wit of roze en tegen staffelprijzen.