Nagelwaaier met ring

Nagelwaaier met ring met 50 rechte voorbeeld tips.

Nagelwaaier met ring

 4,95

Out of stock

 4,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1281

Beschrijving

Deze Nagelwaaier met ring bestaat uit 50 nageltips. Een mooie display voor gellakken, nagellakken of kleur gels. Handig met een ring. Kleur: natural.

Vind je nagel versieren ook zo leuk? Wil je iedereen jouw nail art of nagelkleurtjes in één oogopslag laten zien?  Dan is deze nageldisplay ideaal om jouw prachtige nagels te presenteren. De Nagelwaaier met ring is stevig en van goede kwaliteit. Een absolute Must Have voor ieder nagelsalon. Maar ook voor de particulier is deze handige helper oneindig te gebruiken. Hier kan je gemakkelijk het aanbrengen van nail art oefenen. Bescherm jouw creatie altijd met de topgellak Quick Finish met extra glans.

Tip: wij adviseren om de nageltips mat te vijlen voor het aanbrengen van gel of gellak

Let op: de Nagel waaier is alleen een nageldisplay voor het presenteren. Breng de nagels niet aan!

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar écht opvallen doe je dus met Nailart & Nageldecoraties. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan. Zo Easy.