Sale

Nail Cleaner set, 3-delig

Nail Cleaner set 3delig voor het maken van gelnagels.

Nail Cleaner set, 3-delig

 18,50

Out of stock

 18,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 0699

Beschrijving

Nail Cleaner set 3-delig is een voordelig set en bestaat uit:

  • Nail Cleaner 1000 ml
  • nageltissues rol van 500 stuks
  • pompdispenser ( kleur kan roze of blauw zijn)

De Nail Cleaner 1000 ml is ideaal voor het ontvetten van de natuurnagel. Dit is een belangrijke voorbereiding bij het maken van nagels.

Natuurlijk gebruik je de nagel cleaner ( ook Finishing Wipe genoemd ) om de om de kleeflaag / plaklaag van de gel of gellak te verwijderen. Aanbrengen op eennageltissue / celstofdepper en over de nagel wijven tot deze niet meer plakt. Ook het voorzichtige reinigen van de gel-penselen is daarmee mogelijk. Handig is een pomp-dispenser te gebruiken. Hierin kan je de nail cleaner vullen, zodat je zuinig kunt werken.

Nagel Tissues 500 stuks zijn absoluut 100% pluisvrij. Ze zijn van de beste zware kwaliteit.  Die kleine afscheurbare vierkante pluisvrije doekjes of “watjes” zijn veelzijdig te gebruiken. Voor het schoonmaken van nagels of instrumenten. Samen met de Nail Cleaner verwijder je de plaklaag / kleeflaag van de gel of gellak. Natuurlijk kan je ze ook gebruiken met de Brush-Penseelcleaner voor het reinigen van een penseel. De Nagel Tissues 500 stuks of celstofdeppers zijn onmisbaar bij het verzorgen van jouw nagels.

Kunststof pompdispenser voor diverse vloeistoffen. Inhoud maximaal 150 ml. Een klein beetje vloeistof wordt automatisch omhoog gepompt door een lichte druk op het bovenste “schaaltje”.  Niet te gebruiken voor Nagel- & Tipoplosser, Polish Remover of Acryl Liquid !

Nail Cleaner set 3-delig is zeer handig in gebruik en onmisbaar voor iedere nagelstyliste!