Nailart Poeder Applicator

Nailart Poeder Applicator voor het eenvoudige aanbrengen van Nailart poeder.

Nailart Poeder Applicator

 0,65

Out of stock

 0,65

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 0515

Beschrijving

Nailart Poeder Applicator met penseel. Deze kleine praktische applicator is speciaal ontworpen om nailart poeder of chroompoeder gemakkelijk  aan te brengen en te verwerken. De penseel bestaat uit zachte haartjes (lengte 0,5cm) die in een metaalschacht ingewerkt zijn (lengte 4,5cm). Een must have voor elke nailart liefhebber!

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar écht opvallen doe je dus met Nailart & Nageldecoraties. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan. Nailart Poeder Applicator met penseel voor het eenvoudige verdelen van chroompoeder of nailart poeder. Nailart is zo Easy.

Penselen zijn de basis voor het maken van mooie nagels. Wil je perfecte nagels creëren dan is er niet alleen talent en oefening nodig. Maar ook de juiste toebehoren. Talent en oefening zijn afhankelijk van eigen inzet en je eigen mogelijkheden. Met welke penseelmaat je het gemakkelijkste kunt werken is een persoonlijke keuze. Daarnaast heeft ieder penseel zijn eigen vorm en grote. Dit is nodig voor de uitdagingen van de verschillende doeleinden. Kijk daarom altijd eerst wat je wilt. Zoek daarna dan een passende gelpenseel, acrylpenseel of nailart-penseel uit.