Sale

Natural Nude 04, LED/UV gel

Natural Nude 04 LED/UV gel voor de liefhebbers van de Nude Look.

Natural Nude 04, LED/UV gel

 3,99

Out of stock

 3,99

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 3.3611

Beschrijving

Met de Natural Nude 04 LED/UV gel creëer je de fashion Nude look. Een absolute must voor iedereen die van natuurlijke nagels houd. Deze colourgel is al dekkend vanaf de eerste laag. Maar kan natuurlijk ook 2x dun opgebracht worden. Als basis, op de goed voorbereide nagel (matteren – ontvetten – desinfecteren – primer)  is vooraf altijd een allround gel of bouw-builder gel nodig. Ter afsluiting en voor extra glans gebruik je een van onze topgels of de top gellak Quick Finish ( zonder kleeflaag).

Uitharding: LED 60 sec./48W       UV 120 sec./36W
Viscositeit: middel
Inhoud: 5 ml
Bij Easy Nails vindt je de grootste collectie aan kleur gels in de Benelux. Met meer dan 200 kleuren aan colour, glitter, metallic of magneet gels worden jouw nagels garandeert een absolute blikvanger. De colour gel Natural Nude 04 LED/UV gel heeft intense kleuren en een flexibele samenstelling, die een gemakkelijke verwerking mogelijk maakt. Ook ideaal bij nailart. Graag voor gebruik goed omroeren. Voor de glans afsluiten met een glans gel of de LED/UV Quick Finish topgellak. Ze harden uit onder een  uv-lamp of led-lamp. De colour gels van Easy Nails zijn al laag geprijsd, maar met de diverse kleuren sets heb je nog meer voordeel. Easy colours dus!
Let op: deze foto alleen als referentie gebruiken, de kleuren kunnen verschillen door de instellingen op diverse monitors of apparaten.