NP Acrylic Liquid, 100ml

NP Acrylic Liquid 100ml van de merk Nail Perfect.

NP Acrylic Liquid, 100ml

 18,75

Out of stock

 18,75

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 10006.2

Beschrijving

NP Acrylic Liquid 100ml

NailPerfect Acryl vloeistof is ontwikkeld voor een gemakkelijke toepassing in combinatie met een superieur afgewerkt resultaat. De versterkte kleurenstabilisatoren zorgen dat er geen vergeling zal optreden. De ‘plasticizers’ fungeren als schokdempers om het scheuren en het afbreken tegen te gaan.

NP Acrylic Liquid 100ml is ontwikkeld om een perfect afgewerkte kunstnagel te creëren. In combinatie met de Nail Perfect acryl poeder maak je de mooiste nagels. Zonder lifting of vergeling. Daarnaast verwerken zich de producten gemakkelijk. Te gebruiken met tips of met sjablonen. Met deze acryl vloeistof heb je genoeg tijd om een perfecte kunstnagel te maken. Echter vooraf graag de nagel goed voorbereiden ( matteren – ontvetten – desinfecteren) en altijd een primer gebruiken.

Wil je mooie, lange gekleurde en gepimpte nagels die ook nog tegen een stootje kunnen? Kies dan voor acryl nagels. Voor mensen die van het nagelbijten verlost willen worden is het Acryl Systeem het meest succesvolle kunstnagelsysteem.

Easy Nails biedt een groot, betaalbaar assortiment van acryl nagels en acrylnagelproducten. Hiermee zet je op regelmatige basis de mooiste nagels. En het leukste is: dat doe je helemaal zelf, zonder hulp van een professional. Acryl Poeder colour in diverse mooie kleuren laat zich gemakkelijk verwerken. Je kan de eigen nagels bijvoorbeeld verstevigen of verlengen met de acryl poeder colour. Bij het verlengen van de nagels kan je kiezen tussen sjablonen en tips. De fijne modelleerpoeder is zeer stevig. Hij wordt altijd in combinatie gebruikt met een van onze acryl vloeistof. Het acrylmengsel hardt aan de lucht uit. Daarna kan je het verder afwerken. Voor optimale houdbaarheid vooraf altijd de primer-bonder gebruiken.

Tip: een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel zorgt voor 90% ervoor, dat kunstnagels perfect blijven zitten. Zo kan je ervoor zorgen, dat ze niet al na enkele dagen loskomen.

Wil je de nagels verder afwerken met colourgel of gellak, vooraf altijd een laag gel aanbrengen. Dat kan met onze Allround-gel, onze Bouw-Builder-gel, de Fiberglasgel of base gellak Double Cover. Verzegelen voor de glans en houdbaarheid met Double Cover, Topgellak Quick-Finish of Top-gel Shining.