NP Nagelriemolie, Peachy Delight

NP Nagelriemolie Peachy Delight met een frisse perzikgeur.

NP Nagelriemolie, Peachy Delight

 3,95

Out of stock

 3,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 10119-5

Beschrijving

NP Nagelriemolie Peachy Delight is een diep voedende nagelriemolie. De Peachy Delight Oil is verrijkt met een geur van perzik. De samenstelling van deze olie is perfect voor de nagelriemen, die een hoog niveau van voeding en herstel nodig hebben. Regelmatig gebruik zal de gezondheid van de nagelriem zichtbaar verbeteren.
Inhoud: 15ml

KENMERKEN & VOORDELEN
– Diep doordringende nagelriemolie
– Heerlijke geur van perzik
– Voor de natuurlijke nagel en de omliggende huid
– Te gebruiken met alle nagelsystemen
– Hoog niveau van voeding en reparatie
– Helpt de gezondheid van de nagelriem te verbeteren

GEBRUIK
Breng de NP nagelriemolie Peachy Delight aan op de nagelriem en het omliggende huid en masseer het in. Ook voor het optimaal verbeteren van de nagels.

Nagelriem olie in diverse geuren voor de optimale verzorging van de nagelriemen. Het werkt vocht regulerend en dringt diep door in de huid. Wordt het beste gebruikt na elke behandeling. Tevens wordt ook aanbevolen, om deze olie te gebruiken als verzorgend product bij kunstnagels. Hierdoor blijven de kunstnagels in goede conditie zodat deze niet zo snel gaan schuren. Door de belangrijke vitamine in deze nagelriem olie is deze speciaal geschikt voor klanten die beschadigde en/of droge nagelriemen hebben. Deze nagelriem olie is van de merk Nail Perfect.

Voor iedere vrouw die haar nagels en handen in goede conditie wil houden is een nagelriemolie een Must Have. Alle olies hebben een eigen heerlijke geur.

Andere suggesties…