Sale

Oefenvinger set, 2 stuks

Oefenvinger set 2 stuks voor het oefenen van nageldecoratie of werken met tips.

Oefenvinger set, 2 stuks

 4,00

Out of stock

 4,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 0882

Beschrijving

Oefenvinger set, 2 stuks : Deze voordelige set bestaat uit 2 oefenvinger voor tips & voor sjablonen.

Je wil graag met nageldecoratie beginnen maar weet niet hoe. Dan is deze oefeninger set 2 stuks de oplossing voor jou. Deze handige oefenvinger zijn eveneens geschikt voor het oefenen van een nagelmodellage met sjablonen/tips in combinatie met Gel, Gellak, Acryl of Poly Acryl Gel. Sjablone of tip onderschuiven. Je kan meteen met oefenen beginnen. Met deze oefenvinger heb je ook de mogelijkheid om diverse nailart technieken op een nagel te oefenen. Door de handige plakstrip aan de onderzijde kan de oefenvinger op een rechte, stabiele ondergrond bevestigt worden.  Wanneer de vingers eenmaal vastzitten kunnen je creatieve ideeën werkelijkheid worden.  Wil je nieuwe technieken oefenen dan doe je dat met de oefenvinger set 2 stuks.

Voordelen:
– Herbruikbaar
– Stevig & van hoge kwaliteit
– Al voorzien van een nagel
– Gemakkelijk te bevestigen doormiddel van plakstrip
– Trendy & geleverd in een set van 2
– Bestand tegen alle soorten nagellak en soorten lijm
– Ook geschikt voor sjablonen en nagelstickers
– De grootte is vergelijkbaar met een menselijke vinger

Deze oefenvingers zijn de perfecte oplossing voor de beginners binnen: het zetten van kunstnagels, acryl nagels, gelnagels, werken met sjablonen, nagellakken, air brush nagels of het creëren van nail-art.

De losse oefenvingers zijn ook ideaal om gecreëerde nail art te laten zien in een pedicure of nagel salon. Zo geeft het een echte touch aan het ontwerp!