One Stroke Art Gel, rood

One Stroke Gel in de kleur rood.

One Stroke Art Gel, rood

 4,95

Out of stock

 4,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: OSAG-022

Beschrijving

De hoogwaardige One Stroke gels voor het filigraan schilderen met een penseel geven je nagels een heel bijzonder designaccent! Zo kun je op elke nagel, bloemetjes, krulletjes, ranken etc. maken … met deze painting gels zijn er geen grenzen aan jouw fantasie en kun je jouw fantasie de vrije loop laten! Deze nail art gels, waarmee een goede nageldesigner magische afbeeldingen, filegraanpatronen en ornamenten op de nagels van de klanten tevoorschijn tovert, zorgen voor succes.

De One Stroke gel van Easy Nails wordt gekenmerkt door een extreem hoge pigmentatie. Eén enkele toepassing is voldoende om een perfecte dekking te bereiken. One Stroke Painting Gel heeft een dunne consistentie met een gemiddelde viscositeit en loopt niet uit, zodat ook filigraan miniatuurschilderij en perfect detailwerk op de nagel mogelijk zijn.

Wij bieden een scala aan kleuren van deze UV/LED-nail art gels, die worden geleverd in een stijlvol 5 ml design potje. De One Stroke UV/LED-gels harden uit in 120 seconden onder UV-licht en 90 seconden onder LED-licht.

Werkwijze:
–  modelleer de nagel zoals gewoonlijk met gel, gellak, acryl of polyacryl
–  kleurige gel als basiskleur aanbrengen en uitharden
–  het gewenste design met een penseel aanbrengen en uitharden
–  verzegelen met een topgel ( zoals LED/UV Quick Finish Top Gel of Gelpolish of Topgel, Finish Gel, Shining)

Natuurlijk kun je ook nog meer bijzondere highlights op je nagels tevoorschijn toveren door verdere nail art accessoires toe te voegen, zoals onze sprankelende strass steentjes en, en , en….