Podiskin desinfectie, 100ml

Podiskin desinfectie 100ml voor handen en voeten.

Podiskin desinfectie, 100ml

 3,95

Out of stock

 3,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 10001.10

Beschrijving

Podiskin desinfectie, 100ml

Een effectief desinfectiemiddel tegen bacteriën en gisten op de huid. Deze desinfectans heeft een optimale terug vettende werking waardoor een schrale huid wordt voorkomen. Inhoud: 100 ml

Podiskin is een blauwe vloeistof die wordt gebruikt voor directe toepassing. desinfecterende huidlotion. Eveneens geregistreerd als Biocide voor Nederland en Belgie. Bij uitstek geschikt voor het desinfecteren van grotere huidoppervlakken (o.a. handen en voeten). Podiskin heeft een optimale terugvettende werking en heeft dus geen schrale huid tot gevolg. Podiskin dient tenminste 30 seconden “nat” op de huid te worden ingewreven voor goede werking. Gebruik deze desinfectans uitsluitend op de intacte huid. Pedicures gebruiken het voor de reinigende desinfectie vóóraf bij een pedicurebehandeling.

TIP: Houdt er rekening mee dat Podiskin een weinig glycerol bevat dat de huid een beetje terugvet. Dit glycerol zou bijvoorbeeld storend kunnen werken bij het plaatsen van nagelbeugels, UV-gel en lijmroutines.

Als huiddesinfectant geregistreerd als Biocide met registratienummer voor NL 14422N en voor België NOTIF821.

Aard van het preparaat:
Podiskin desinfectie, 100ml, is een vloeistof voor directe toepassing. De werkzame stoffen zijn 2-propanol 60%v/v, Chloorhexidinedigluconaat 0,1% w/v en overige stoffen Glycerine.

Podiskin is een licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan ernstige oogirritatie veroorzaken alsook slaperigheid en duizeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/ hete oppervlakken. NIET roken. In goed gesloten verpakking en koel bewaren.

a. Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van :
Bacteriën ( exclusief bacteriesporen en mycobacteriën) en gisten op blijvend intacte huidoppervlakken in de humane gezondheidszorg, in pedicurepraktijken, in schoonheidssalons en in nagelstudio’s.
De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B moeten worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

b. Gebruiksaanwijzing
Altijd eerst reinigen, onverdund gebruiken,
Huid minimaal 30 seconden nat houden & laten inwerken en laten drogen.
Alléén bestemd voor desinfectie van de blijvend intacte huid.