Sale

Polijstblok, wit, 10 stuks

Polijstblok wit 10 stuks een handige tool voor iedere nagelstyliste.

Polijstblok, wit, 10 stuks

 8,00

Out of stock

 8,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 0908.10

Beschrijving

Polijstblok wit 10 stuks

Nagel buffer (380/380).  Bij de nagelmodellering of manicure gebruik je verschillende hulpmiddelen. Een daarvan is de polijstblok, ook wel buffer genoemd. De Polijstblok wit 10 stuks is een blok met 4 veiloppervlakten. Hij is met name geschikt voor het verwijderen van fijne tot middelgrote oneffenheden. Zowel op de nagels alsook langs de nagelhuid. Voor klanten met een zachte nagelhuid of met gevoelige nagelriemen is de buffer een uitkomst.  Je kan de buffer gebruiken om de natuurlijke nagels te matteren en te ontvetten. Evenzo ruwt hij de nagel voorzichtig op, zonder de nagel te beschadigen. Hierdoor blijft een nagelmodellage langer houdbaar. Tot slot is deze handige allround-vijl ook zeer geschikt bij de laatste stap van de afwerking bij zowel gelnagels en acrylnagels.

De polijstblok is een buffer met een fijnere korrel dan een boomerang vijl of halfmoon vijl. Hij kan net als de andere gereedschappen worden onderhouden en schoongemaakt met Desinfectiespray FastX. De polijstblok is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes, in wit en roze tegen staffelprijzen. 

Nagelvijlen zijn de basis voor het maken van mooie nagels. Wil je perfecte nagels creëren dan is er niet alleen talent en oefening nodig. Maar ook de juiste toebehoren. Talent en oefening zijn afhankelijk van eigen inzet en je eigen mogelijkheden. Met welke vijl je het gemakkelijkste kunt werken is een persoonlijke keuze. Daarnaast heeft ieder vijl zijn eigen vorm en grit sterkte. Dit is nodig voor de uitdagingen van de verschillende doeleinden. Kijk daarom altijd eerst wat je wilt. Zoek daarna dan een passende vijl of polijstblok uit.