Poly Acryl Gel, natural pink 30gr

Poly Acryl Gel natural pink in een handige tube van 30g.

Poly Acryl Gel, natural pink 30gr

 14,95

Out of stock

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: PAG-30-05

Beschrijving

Poly Acryl Gel natural pink in handige tube !

Poly Acryl gel natural pink, ook polygel gemoemd, combineert de beste eigenschappen van de 2 traditionele kunstnageltechnieken. Het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl producten. Zonder lifting of loslaten.ย  Geen branderig gevoel bij het uitharden. Ruikt niet zoals het Acryl liquid. Gemakkelijk te verwerken en te vijlen. Loopt niet in de nagelranden , is pinchbaar en voor alle nageltypes geschikt. Inhoud: 30g
Uitharden : UV-lamp 120 sec./36w / Led-lamp 90 sec./48w

Werkwijze:

De vingernagels worden zoals gewoonlijk voorbereid ( matteren met een polijstblok of fijne kant van een vijl).
Verwijder de stof met een borstel, ontvet met Nail-Cleaner en desinfecteren met desinfectiespray.

Dan wordt de Polyacryl-gel primer aangebracht op de natuurlijke nagel. Deze gedurende 2-3 minuten aan de lucht laten drogen.

(Indien nagels hechtingsproblemen hebben een dun laagje van de Poly Acryl Gel Base aanbrengen en laten uitharden ( 120sec UV, 60sec LED). In combinatie met onze poly acrylgels belooft dit een perfecte nagelmodellering.)

Neem een bolletje Poly Acryl Gel op met de metalen spatel. Plaats deze in het midden van de vingernagel. Bevochtig de penseel met Poly Acryl-Modellage liquid. Modelleer nu het Polygel in vorm en strijk het glad. Pas als je tevreden bent over het resultaat, hard je de Poly Acryl Gelย  uit onder een LED-lamp,48w (90 seconden) of UV-lamp, 36w (120 seconden).
De oppervlakte is naar het uithardingsproces mat en er is een lichte kleeflaag ontstaan. Deze kan met Nail-Cleaner verwijderd worden. Indien nodig kunnen nu de nagels nog bijgevijld worden. Afwerken met een polijstblok en daarna stofvrij maken met Nail-Cleaner.

Wil je de nagels verder afwerken met colourgel of gellak, vooraf altijd een laag gel aanbrengen. Dat kan met onze Allround-gel, onze Bouw-Builder-gel, de Fiberglasgel of base gellak Double Cover. Verzegelen voor de glans en houdbaarheid met Double Cover, Topgellak Quick-Finish of Top-gel Shining.

Als je de eigen nagel wilt verlengen, dan is dit mogelijk met een sjabloon, nageltips of de speciale dual/popits-tips.
Kies je voor de speciale dual/popits tip neem de gewenste hoeveelheid Polygel en plaats het in de punt van de dual/popits tip. Maak de penseel nat met de Poly Acryl Gel Liquid om het Poly Acryl Gel gelijkmatig te verdelen. Dan voorzichtig op de nagel drukken. Verwijder overtollige resten met een schone penseel en hard uit onder een UV- of LED-lamp. Daarna de dual/popits tip voorzichtig verwijderen ( je kan hem hergebruiken.) Verdere afwerking zoals boven beschreven.