Rondel Strass Steentjes, Cateye

Rondel Strass Steentjes cateye in 12 verschillende kleuren voor een trendy nageldecoratie.

Rondel Strass Steentjes, Cateye

 3,95

Out of stock

 3,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1883

Beschrijving

Rondel Strass Steentjes Cateye mix is rijk gevuld met strass steentjes in een cateye design. Er zijn strass steentjes in 12 verschillende kleurtjes. Voor ieder gelegenheid de passende cateye. Leg deze leuke nageldecoratie het beste in een dunne laag topgel shining. Verzegel met de topgel Quick Finish voor extra houd en glans.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar écht opvallen doe je dus met Nailart & Nageldecoraties. Deze kleurrijke en opvallende kunst is  zowel voor kunstnagels als natuurlijke nagels. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig: een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan. Easy dus!

Of je nou professional bent of voor het eerst aan de slag gaat met nail art; een goede voorbereiding is belangrijk. Dat betekent, dat na het aanbrengen van de kunstnagel ( Acryl, Fiberglass, UV Gel, Gellak ) en het kleuren ervan, het decoreren van je nagels kan beginnen.

Nagelversiering kan vele vormen aannemen. Een populaire en eenvoudige vorm van nageldecoratie is deze rondel strass steentjes cateye. Studs, inlays, transferfolie en glitterpoeder zijn andere eenvoudige manieren om nailart aan te brengen op bijvoorbeeld gellak of acrylnagels. Het voordeel van deze nagelversiering is dat er geen bijzondere creatieve vaardigheden nodig zijn. Je kiest een leuke kleur of patroon en brengt deze vrij eenvoudig aan op je nagels. Combineren mag natuurlijk. Jouw creativiteit zijn geen grenzen gezet en je zal verbaast zijn wat alles mogelijk is.

Let op: deze foto alleen als referentie gebruiken, de kleuren kunnen verschillen.