Soak Off Gel Remover, 250ml

Soak Off Gel Remover 250ml voor het verwijderen van gel.

Soak Off Gel Remover, 250ml

 7,95

Out of stock

 7,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 10001.20

Beschrijving

NailPerfect Soak Off Gel Remover is een universele, geparfumeerde vloeistof voor het afweken van Soak Off Gel nagels. Het verwijdert alle soak off gels van welk merk dan ook in slechts 10 minuten!

PRODUCTBESCHRIJVING
NailPerfect Soak Off Gel Remover 250ml is een universele, geparfumeerde vloeistof voor het afweken van Soak Off Gel nagels. Het verwijdert alle soak off gels van welk merk dan ook in slechts 10 minuten! Het is fijn in gebruik door de aangename geur, vooral in combinatie met de handige Remover Wraps. Dit gebeurt op een snelle, onschadelijke, nagel- en huidvriendelijke wijze zonder veel vijlwerk. Natuurlijk is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan, zodat je nagels beschermd blijven.

Werkwijze:

Vijl voorzichtig de bovenste laag van je kunstnagel of gel nagellak af, tot dat de gel / acryl als het ware breekt. Pas op dat je niet te lang op één plek vijlt. Je wilt geen schade toebrengen aan je eigen nagel. Breng een beetje nagelriemolie aan op de huid rond om te nagel en de nagelriem. Dit is om het uitdrogen van de huid te voorkomen. Het sponsje moet goed doorweekt zijn met de Soak Off Gel Remover. De wrap graag precies op de nagel plaatsen. De folie moet gewikkeld worden zodat het stevig zit en het eind gevouwen over de nagel zit. Vastzetten met de Remover Clips. Laat het minimaal 10-15  minuten weken (afhankelijk van het opgebrachte materiaal).  Je zult zien dat de toplaag begint te schilferen. Met een gelspatel of een vijl de geweekte kunstnagel of gel nagellak voorzichtig verwijderen. Herhaal de vorige stappen als er restje overblijven.

Na het verwijderen van de gel of acryl nagels is het belangrijk om je nagels goed te verzorgen.  Gebruik hiervoor de nagelriemolie. Zo blijven je nagels gezond. Met de remover wraps heb je geen geknoei en geen verspilling meer.

Andere suggesties…