Stamper Jelly clear groot

Stamper jelly clear groot met silicon kussen.

Stamper Jelly clear groot

 5,95

Out of stock

 5,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 2002

Beschrijving

Stamper Jelly clear groot met GRATIS schraper.

Nagel stamping set bestaat uit 2 producten voor stamping van de nagels: Stamper met een doorzichtige siliconen Jelly bovenstuk en de bijpassende schraper. Omdat de stempel volledig doorzichtig is kan je precies zijn welke deel van het stempel motief je wilt overdragen en waar je de afbeelding op de nagel wilt zetten.

WERKWIJZE nagel stamping:

1. Lak de nagels eerst met Base Coat of een gekozen kleur nagellak. Bij gebruik van gekleurde gel, gellak of acryl zorg voor een droge ondergrond.

2. Breng stempel nagellak aan op het ingegraveerde figuur op de stempelplaat.

3. Trek met een korte en krachtige bewegingĀ  snelĀ de overmaat van de stempelĀ nagellak af met de stempelĀ schraper. Let op, dat de stempelĀ schraper een hoek maakt van ongeveer 45 graden t.o.v. de stempelplaat.

4. Druk vervolgens snelĀ het stempelĀ kussen op de stempelplaatĀ om het motief over te nemen op het stempelĀ kussen.

5. Voor het overbrengen van het motief kunt u 2 werkwijzen toepassen. Breng het motief over op uw nagel door een onafgebroken rollende beweging of druk het stempelĀ kussen kort op de nagel en hef deze weer snel op. Wachten tot stempel nagellak gedroogd is.

6. Voor de bescherming en verzegeling van het stempel motief adviseren we om het stempel motief altijd te verzegelen met de Topcoat of Topgel Quick Finish.

Tip: kies voor een passende ondergrond kleur voor lichtere kleuren stempelĀ nagellak, zodat deze duidelijk zichtbaar is en u kunt genieten van de mooiste nageldecoratie.

Let op: de siliconen jelly stempel alleen schoonmaken met plakband. Absolut geen acetone.