Stamping Lak, light pink

Stamping lak light pink voor een leuke nageldecoratie.

Stamping Lak, light pink

 3,95

Out of stock

 3,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 2001-05

Beschrijving

Stamping Lak light pink. Sneldrogende speciale stamping nagellak in diverse kleuren. Alleen te gebruiken voor de stamping-techniek of -sponstechniek. Inhoud: 12 ml.

Nagel stamping is zeer makkelijk en doeltreffend in gebruik voor de professionele nagelstyliste, maar ook voor thuisgebruik.

WERKWIJZE nagel stamping:

1. Lak de nagels eerst met Base Coat of een gekozen kleur nagellak. Kan natuurlijk ook op gel of gellak. Wel daarvoor zorgen dat de ondergrond droog is (dus geen
plaklaag / kleeflaag).

2. Breng Stamping Lak light pink aan op het ingegraveerde figuur op de stempelplaat.

3. Trek met een korte en krachtige beweging  snel de overmaat van de stempel nagellak af met de stempel schraper. Let op, dat de stempel schraper een hoek maakt van ongeveer 45 graden t.o.v. de stempelplaat.

4. Druk vervolgens snel het stempel kussen op de stempelplaat om het motief over te nemen op het stempel kussen.

5. Voor het overbrengen van het motief kunt u 2 werkwijzen toepassen. Breng het motief over op uw nagel door een onafgebroken rollende beweging of druk het stempel kussen kort op de nagel en hef deze weer snel op. Wachten tot stempel nagellak gedroogd is.

6. Voor de bescherming en verzegeling van het stempel motief adviseren we om het stempel motief altijd te verzegelen met de Topcoat of Topgel.

Tip: kies voor een passende ondergrond kleur voor lichtere kleuren stempel nagellak, zodat deze duidelijk zichtbaar is en u kunt genieten van de mooiste nageldecoratie.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar Ă©cht opvallen doe je dus met Nailart & Nageldecoraties. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan.