Thermo Gellak, T15

Thermo gellak T15 voor gelnagels met speciale effecten.

Thermo Gellak, T15

 6,50

Out of stock

 6,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: T015

Beschrijving

Deze LED UV Thermo Gellak T15 geeft jouw nagels een speciaal kleureffect. Door temperatuurverschillen verandert de kleur in verschillende tinten. Dit geeft een  sensationele kleurverloop. Bij een temperatuur van ongeveer 30° C verandert de LED Thermo Hybrid Nail Polish van kleur. Met andere worden, als de temperatuur weer daalt, krijgt de nagel zijn oorspronkelijke kleur terug. De kleurveranderingen zijn het best te zien in een volledige nagelmodelage. Daarna wordt door de praktische penseel deze UV/LED-nagellak eenvoudig aangebracht.

Deze speciale LED-UV gellak is zo gemakkelijk als nagellak op te brengen. Voor de natuurlijke nagels als ook op kunstnagels. Geschikt voor zowel LED-lampen als ook voor UV-lampen.

Natuurnagel, indien nodig, in gewenste vorm vijlen. De nageloppervlakte heel voorzichtig met een fijne nagelvijl of buffer heel lichtjes en regelmatig matteren. Met Nail Cleaner de nagel goed schoonmaken en ontvetten. Desinfecteren. Voor langere houdbaarheid en optimale hechting Primer-Bonder aanbrengen en laten drogen.

Nu kan de Base- & Topgellak Double-Cover als basislaag minimaal 1 keer dun opgebracht worden. Uitharden met Led- of UV-lamp, evtl. voorgang herhalen. Daarna een laag thermo gellak T15  dun opbrengen. Uitharden, evtl. voorgang herhalen. Tot slot wordt de Double Cover nu als top-coat aangebracht. Uitharden en kleeflaag met Nailcleaner verwijderen.

Resultaat:  Mooie natuurlijke gelnagels die door hun lange houdbaarheid en schitterende glans perfect uitzien. Extra zuinig in gebruik door hoge aantal van kleurpigmenten.

Kleur: T25 (koud=bruinrood, warm=rood). Kleuren kunnen in werkelijkheid iets anders overkomen.

Uitharding: LED-60-Sek-15W        UV-120-Sek-36W
Viscositeit: middel
Inhoud: 5 ml