Thermo Gellak, T25

Thermo Gellak T25 is een gellak met speciale warmte effect.

Thermo Gellak, T25

 6,75

Out of stock

 6,75

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: T025

Beschrijving

Thermo Gellak T25 geeft jouw nagels een speciaal kleureffect. Door temperatuurverschillen verandert de kleur in verschillende tinten. Dit geeft een  sensationele kleurverloop. Bij een temperatuur van ongeveer 30° C verandert de Thermo Gellak van kleur. Met andere worden, als de temperatuur weer daalt, krijgt de nagel zijn oorspronkelijke kleur terug. De kleurveranderingen zijn het best te zien in een volledige nagelmodelage. Daarna wordt door de praktische penseel deze UV/LED-nagellak eenvoudig aangebracht.

De LED-UV gellak is zo gemakkelijk als nagellak op te brengen. Voor de natuurlijke nagels als ook op kunstnagels. Bovendien geschikt voor zowel LED-lampen als ook voor UV-lampen.

Ten eerste de natuurnagel in gewenste vorm vijlen. Ten tweede de nageloppervlakte voorzichtig met een fijne nagelvijl of buffer heel lichtjes en regelmatig matteren. Daarna met Nail Cleaner de nagel goed schoonmaken en ontvetten. Desinfecteren. Voor langere houdbaarheid en optimale hechting Primer-Bonder aanbrengen. Deze laten drogen.

De Base- & Topgellak Double-Cover als basislaag 1 keer dun opbrengen. Uitharden met Led- of UV-lamp, evtl. voorgang herhalen. Daarna een laag thermo gellak T25 dun opbrengen. Uitharden, evtl. voorgang herhalen. Tot slot wordt de Double Cover nu als top-coat aangebracht. Uitharden en kleeflaag met Nailcleaner verwijderen.

Kortom:  Mooie natuurlijke gelnagels die door hun lange houdbaarheid en schitterende glans perfect uitzien. Extra zuinig in gebruik door hoge aantal van kleurpigmenten.

Kleur: T25 (koud=anthrazit, warm=grey). Kleuren kunnen in werkelijkheid iets anders overkomen.

Uitharding: LED-60-Sek-15W        UV-120-Sek-36W
Viscositeit: middel
Inhoud: 5 ml