Watercolor Ink, 12, black

Watercolor ink 12 black voor een speciale nageldecoratie.

Watercolor Ink, 12, black

 4,75

Out of stock

 4,75

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: WCI-12

Beschrijving

Watercolor Ink 12 black voor de bijzondere marmer- of batik-look. Ontelbaar mogelijkheden van een speciale nail-art, die ook nog heel gemakkelijk aan te brengen is. De kleuren kunnen ook gemixt worden voor nog meer kleurspektakel.Β  Inhoud: 5 ml.

Hoe werkt het:

Eerst Allround gel of Builder-Gel of Base-Gellak aanbrengen ( uitharden ) en vervolgens 2 lagen kleur gel/gellak ( uitharden ). Voor het beste resultaat French wit gel of een lichte kleuren gel/gellak gebruiken. Kleeflaag niet afhalen. Breng nu de watercolor ink 12 black aan met de bijbehorende penseel. Je kan ook kiezen voor een extra fijne penseel, de marbilizing tool of een sponsje. Probeer kleine stipjes te maken of kleine streepjes. De kleur kan in elkaar overlopen. Je kan de kleuren vermengen, lichter maken of met Alcohol vervagen. De variatie is oneindig. Drogt snel aan de lucht. Graag afsluiten met een Topgel of LED/UV Quick Finish top gellak.

Waarschuwing:Β  de kleuren van de ink zijn heel intensief, daarom de huid en het werkoppervlak tegen spatten beschermen.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar Γ©cht opvallen doe je dus met Nailart & Nageldecoraties. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan. Voor gelnagels en acrylnagels, maar ook voor de natuurlijke nagels perfect te gebruiken. Vragen? Stel ze gerust.