Watercolor set, whisperer

Watercolor set whisperer voor een sprankelende nageldecoratie.

Watercolor set, whisperer

 8,95

Out of stock

 8,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: WCs-02

Beschrijving

Watercolor set whisperer voor de bijzondere marmer- of batik-look. Ontelbaar mogelijkheden van een speciale nail-art, die ook nog heel gemakkelijk aan te brengen is.Β  De glinsterende kleuren zorgen voor prachtige metaalachtige effecten. Graag ook mixen voor nog meer kleurspektakel.

Hoe werkt het:

Zorg voor een droge ondergrond. Voor het beste resultaat wit of een lichte kleur als basiskleur gebruiken. Maak de penseel nat met water en neem dan de gewenste watercolor kleur op. Hoe natter de penseel, hoe dunner de verf. Je kan kiezen voor een extra fijne penseel, de ombre penseel of een sponsje. Probeer veegjes, kleine streepjes of stipjes te maken. De kleur kan in elkaar overlopen. Je kan de kleuren vermengen, lichter maken of met water vervagen. De variatie is oneindig. Wil je speciale plekken benadrukken dan kan dat met een nailart pen. Drogt snel aan de lucht. Graag afsluiten met een Topgel of LED/UV Quick Finish top gellak. Met de watercolor set whisperer zijn je nagels de stralende middelpunt.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar Γ©cht opvallen doe je dus met Nailart & Nageldecoraties. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan. Voor gelnagels en acrylnagels, maar ook voor de natuurlijke nagels perfect te gebruiken. Vragen? Stel ze gerust.

Inhoud: 6 kleuren x 3gr.