Wie zijn wij

Online Shop Easynails.nl

Easy Nails is een groothandel voor nagelprodukten. Wij leveren zowel aan detaillisten als particulieren. We hebben een breed en uitgekiend assortiment op het gebied van kunstnagels, nagelverzorging en nageldecoraties.

Easy Nails kenmerkt zich met name door een groot assortiment, de produkten zijn van hoge kwaliteit, de leveringstermijn is heel kort, al onze produkten zijn scherp geprijsd (inclusief B.T.W., exclusief verzendkosten) en onze service is optimaal.

Bij Easy Nails vindt u alles op het gebied van nagelverzorging. Produkten ten behoeve van nagelverbetering en nagelverzorging vormen uiteraard de hoofdschotel, maar u kunt bij ons ook terecht voor alles op het gebied van Nail Art. Kortom, alles wat u als klant nodig heeft om nagelverzorging op een verantwoorde en succesvolle wijze uit te oefenen.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 045 5 630 637 of stuur een emailbericht naar info@easynails.nl.

Door een brok internationale ervaring, persoonlijke aandacht, een goede service en een vakbekwame bediening in een rustige omgeving zijn vele tevreden en terugkerende klanten u al in de afgelopen 25-jaar voor geweest.

Met vriendelijke groet,

Easy Nails Nederland
Karin Smeets